Orienten som inredningstema

Drömmar om Orienten då har Raja de rätta möblerna för dig. Butiken ligger i Sthlm och har en mängd fantastiska möbler från framförallt Indien. Färgsprakande tyger och härliga möbler. Är man ute efter något eget och unikt är det här stället som ni ska besöka.
inredning orienten

textil sängkläder

trädgård sten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Orienten som inredningstema”

  • Är inte själv så inne på det här med orientalisk inredning men tycker det är fint ändå med mycket mustiga färger.
    Trevlig helg!

  • Håller med Proforma. Jag har inte så mycket färger själv här hemma men jag tycker att det är väldigt fint och inspirerande att titta på.

  • Hej – underbara färger, vem kan hjälpa mig medm itt sovrum. Vill ha det i indisk stil, gärna murrigt eller ovan vackra färger. Skulle bli glad om man kan få tips till vem jag kan vända mig till – att få hjälp med tips m.m till mitt sovrum. F.n är det endast en svrt järnsäng och vita väggar som finns där.
    Creme å en skön sommar från Lillan i Mölndal, Göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *