Nytt på barnhimlen!

Från början var ju den här bloggen tänkt att ha fokus på barninredning men sen har det blivit lite mer fokus på allt möjligt och framförallt har det blivit ett schysst kartotek för mig att spara alla ideér som jag ska genomföra när jag är rik som Joakim Von Anka… “Vad vore väl en bal på slottet…”

Så var måndagen avklarad och man sitter mätt i magen framför datorn samtidigt som kidsen sitter nöjt framför bolibompa. De var 2 glada och spralliga barn som hämtades hem från dagis idag i +10 grader. Burrr vad hände med den sköna hösten som jag sett fram emot? Fram med överdragsbyxor, vantar och långkalsonger.

Idag bjuder jag på lite roliga saker för barnen och hoppas självklart på lite fler tävlande i min tävling och att fler kollar in Disneys nya magasin och är med och tävlar även där om bl a en hotellövernattning och film till barnen.

Trist att behöva erkänna men jag skulle nog bli rätt rik om jag hade denna hemma! Finns på Kidshome

Skapar väl lite mer ordning i rummet…

Ja “Det var en gång…” är en riktigt mysig sagobokshylla för favoritböckerna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 thoughts on “Nytt på barnhimlen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *