Nytt på Åhlens..

För ett tag sen skrev jag om designern Camilla Fuchs.  Det inlägget handlade om hennes fantastiska “hemma hos målningar”. I veckan klev jag in på Åhlens och möttes av hennes underbara kollektion planetpolarna  som nu går att skåda på Åhlens. Både färgsättning och utformning gör att man småler när man går förbi. Det är näst intill omöjligt att inte fånga en liten polare och köpa med sig hem. Den underbara mjöltandsburken kommer ha en självklar placering i hyllan så fort killarnas tänder börjar ploppa ur.

När vi ändå är inne på Åhlens måste jag tipsa om deras underbara “inreda själv” funktion. Klicka in på Åhlenshuset och möblera och färgsätt efter eget humör. Varning för att det är beroendeframkallande för en inredningsgalning som du och jag…

inred-med-ahlens.JPG

forvaringboxar_stor.jpgburk_mjolktander_stor.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 thoughts on “Nytt på Åhlens..”

 • Åh vilka fräscha saker du hittat från Åhlens..! Det finns guldkorn där, men ibland glömmer jag av det.
  De har några fina saker där som jag har på min “att köpa lista”

  Kram
  Mia

 • Jaa, jag såg också de fräcka figurerna överallt när jag var därinne idag! Tur man har en liten i släkten som snart fyller år 🙂

 • Hej !
  Tack för tipset om Åhléns hemsida, ur kul och nu är jag fast ! Jag ÄLSKAR inredning och allt som har med det att göra, får man fråga om du har någon lägenhet och vad den heter? Kolla in min om du känner för det: Fanny’s !

 • Härligt Fanny…
  Har precis kollat in din lägenhet. Nice!! Är det du på fotografiet? Kan man få in det också? Jag har ingen lägenhet men jag lär väl skaffa en inom kort (har haft för mkt sista tiden med sjukt barn och allt). Jag är rädd för att bli beroende om jag börjar sitta också… Ha det ooch återkom gärna.

 • Hej jag undrar hur man kommer in på den där sidan så man kan inreda själv, om du kunde länka sidan eller något? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *