Nytt från Lisa Bengtsson

Om jag hade massor av pengar, vågade lite mer, inte hade 2 små barn så skulle jag precis som Lisa ta steget och plugga på Berghs (otroligt taskiga bortförklaringar men de håller mig nöjd lite längre). Jag skulle inte plugga grafisk design utan snarare Marknadskommunikation.  Själv har jag en fantastisk blandning av studier, Idrottslärare på Idrottshögskolan, Ekonomi GK 20 P och så Copywriting 10 Veckor på Berghs. Vad blir man då?

Lisa som är grafisk designer och född 1981 i Gnosjö har gjort en massa spännande i sitt liv. När hon slutligen bestämde sig för att plugga på Berghs tog hennes karriär fart ordentligt. Nu har hon tagit fram den andra underbara tapeten i hennes kollektion. Den första med namnet Familjen och den andra med namnet Svärmor.

familjen_s1.jpg 

svarmor_9.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *