Nu grönskar det

Det känns som om sommaren är lite mer offensiv på veckodagarna för att följa upp med sämre väder mot helgerna. Hoppas att midsommar visar på att jag har fel. På hemmaplan har det inte hänt jättemycket förutom att kryddorna börjar ta fart och att bokhäcken också grönskar. Gräsmattan är klippt men behöver nog både vatten och näring för att kallas gräsmatta. Glöm inte Tävlingen där ni kan vinna en snygg poster!

Kryddorna börjar ta sig
Rasmus jagar brorsor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Nu grönskar det”

  • Härligt m badbilderna. Idag har väl ändå ett välbehövligt regn kommit. Som du säger, gräsmattan är knappt vad man kan kalla den längre.
    Såg på löpet att det kunde bli runt 25 till midsommar men det kan ju lika gärna var mer söder ut. Vi håller tummarna! Nu har vi haft två år m skräpväder.

  • Hej,
    Halkade in här av en slump då jag jagar inspo inför kommande poolbygge. Vi har ett hus från 1898, vit träfasad. Vill ha något som passar in i sekelskiftestilen och är helt klart inne på skiffer. MEN, vad säger du? Är det praktiskt? Blir det väldigt varmt att gå på? Håller det sig rent? Många frågor. Har också småbarn. Tacksam för alla tips jag kan få. Tack på förhand.

    Eva-Maria

  • Hej, det funkar med småbarn dock mycket sopande då vi har lite träd som släpper frön, barr osv. Har inte upplevt att det blir varmt att gå på. Rent om man borstar. Det var kämpigt att lägga det då varje platta som vi hade var olika tjocka. Men resultatet är jättefint. Man kan ju också variera och lägga sten och trall om man önskar det. Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *