Nu börjar nedräkningen – 20 dgr kvar

Det var extra tungt att lämna vårt hus på Gotland den här gången. Att komma hem till en slaskig snöstorm och våra 30 kvm var allt annat än lockande. Nu stålsätter vi oss och börjar räkna dagar till slutbesiktning och inflytt. Flyttfirma är bokad till den 22 mars. Vi måste nämligen behandla golven de två första dagarna då huset är i vår ägo. Men min man som besökte bygget idag & tog emot vår SMEG fläkt vittnar om att det händer grejor nu. Tvättrum är klart, hallen kaklas, parketten är lagd på nedervåningen, trappan kommer på onsdag, golvet läggs uppe i veckan, köket är monterat och kaklas imorgon. Ni anar inte vad spännande det är. Rejäl Bygg håller i trådarna och sen är det en massa härliga hantverkare som de i sin tur dragit in och som gör ett fantastiskt jobb.

Hall vårgårdahusHallen kaklas i ett diamantmönster. Klinker: Micron 30 N & 30 W Mått 30*30 cm – Granitkeramik

Kök 3 vårgårdahusVårt kök är uppe och här ser ni vår köksö med vinställ . Vedum kökKök vårgårdahusKöket på plats och även trägolvet som ligger dolt under pappenVÅRGÅRDAHUSIdag är det inte bara en hantverkare på plats. Nu snackar vi slutspurt

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 thoughts on “Nu börjar nedräkningen – 20 dgr kvar”

 • Åh vad härligt att närma sig slutet, och jag förstår att det ska bli skönt att sprida ut sig lite jämfört med 30 kvm 🙂
  köket ser jättefint ut!

 • Sista rejset 🙂
  Det är ju även nu det där roligjobbiga börjar.
  Man samlar på sig endel även på 30 kvm. Att flytta så många gånger som vi gjort senaste året är både jobbigt och nyttigt!

  Hittade du något bord?
  Kram

 • Hej Emelie… ja man gör ju det dessvärre. Ska slängas massor när vi flyttar. Har faktiskt inte hunnit leta bord och soffa går före bord så det får väl dessvärre vänta. Måste beställa soffa NU så vi får någon när vi flyttar in.
  Johanna

 • Wow, ser super fint ut!! schackrutigt golv på diagonalen, me löv!
  Ni ser ut att få ett stort och härligt kök! Fina luckor och fina handtag/knoppar. Så spännande att se slut resultatet!
  Bra att det är fart på grabbarna 🙂 Blir trångt på uppfarten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *