Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan

Just nu pågår mässan “Nordiska trädgårdar” på Stockholmsmässan.  Det här året kommer vår trädgård vara mer eller mindre en arbetsplats. Det kommer dröja innan växter och gräs växer hos oss men det är alltid bra att ha en plan med det man vill skapa. Då har man något att utgå ifrån och kan investera och arbeta utefter den istället för att göra stressade punktinsatser där helheten inte blir bra. Vi kommer behöva planera om vår tomt lite när vi  har kommit i ordning. Vi har några branta sluttningar som vi vill få bort och kanske terrassera eller bara ha en mer mjuk övergång. Men att gå på Nordiska trädgårdar är en bra inspiration för oss som har ett mål med våran trädgård.

Man delade ut pris till årets idéträdgård. Hovdala slott fick 2:a pris av juryn men jag skulle hellre ha sett den som vinnare. Överraskande recycling, kreativ och fantasifull i sin enkelhet. Skulle passa fantastiskt på någon gård på Gotland. Trevlig helg på er! Nu börjar vi packa, städa och köra skytteltrafik till huset. Återkommer med lägesrapport.

Hovdala slott

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan”

  • Å så kul! Lycka till nu och stanna upp då och då i flyttkaoset för att se allt fint ni tillsammans med hantverkarna skapat. Kram på dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *