DIS inredning- Möbler vi sätter på önskelistan

När man flyttar in i ett nytt hus så inser man relativt snabbt att alla möbler inte riktigt kommer till sin rätt i den nya miljön. Vi har redan lagt ut några på Blocket och det som jag framförallt känner behov av är ett nytt soffbord och matbord. Vi har ett mörkt härligt skåp från Zandvoort som har hängt med från förra huset och som passar in väldigt bra i det nya huset. Till soffan och våra fåtöljer skulle jag därför vilja ha ett mörkt alternativt lite annorlunda soffbord som matchar skåpet. När det gäller matbord så drömmer jag framförallt om ett stort härligt matbord och där går åsikterna isär lite vad det är jag är ute efter. Är det ett vitt eller ett mörkt? Ett gammalt eller nytt? Emelie som har bloggen Familjen B Bygger har ett jättefint gammalt bord som ni kan se här. Men här kommer lite inspirerande bilder på vad jag gillar just nu. Kom gärna med förslag och tips på möbler som liknar dessa eller helt andra.  Alla bilder kommer från underbara butiken Dis Inredning. Jag har bloggat om stora härlig matbord tidigare och det inlägget hittar ni här. OBS! Klicka på “More” under bilden för fler härliga bilder!

DIS coffee table

Magnum-newport

New verbit dis inredning

Verbit DIs inredning

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “DIS inredning- Möbler vi sätter på önskelistan”

 • Johanna, vi har precis samma i-lands problem här:-)
  1. möber ligger ute på blocket eller är sålda redan
  2. Soffbord och Matbord???? Stil, färg, stolar till, suck den är så svår!

  Våra två st pax garderober med vita birkeland luckor åkte ut ur huset i går.
  Nu har vi kläder överallt i hall och kapprum.
  Leta, leta, leta svarta garderober som är så höga som möljigt. Vi letar också hatthylla och skoställ till kapprummet i svart i 100 cm eller längre, verkar kört att hitta. Endast Ellos har en på 100 cm.

  Alla borden ovan är jättefina. Finns mkt soffbord i stilen också, tror både på trademax (bombay?) och mio. Lite ruff, “rostig” och “drivveds” trä uppe till.

  Nu har vi bestämt att vi skall behålla matbordet men bara slipa och betsa skivan uppe till i stället. Får se när man skall hinna det 😉

  Erat Algot hallsystem, fanns det täcksidor och luckor till? Hittar inga?

 • Nope inga täcksidor eller luckor till. Vi köper separata skjutdörrar på Bauhaus som vi sätter för hela härligheten. Det viktiga är att ha bra förvaring bakom tänkte vi och Algot var strålande. ELFA har ju liknande men dyrare. /J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *