New England inspiration från Båstad

Via fina bloggen 2 Floor Story fick jag nys om ett härligt New England hus som just nu är till salu via Bukowskis Real Estate. Ett fantastiskt hus som det går att sno mycket inspiration ifrån. Jag gillar planteringen framför verandan och att den sedan fortsätter i stenläggning. Det stora matbordet skulle jag kunna köpa direkt om jag visste vart det kom ifrån & jag gillar verkligen vardagsrummets färgskalor som går i jordiga färger. Skiffertaket är oerhört vackert och ger en helt annan känsla en tegelpannor / plåttak. New england hus båstad New england hus New england vardagsrum NEw england veranda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “New England inspiration från Båstad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *