New England husmodeller

Att välja hus är inte lätt men ni ska få ett tips. Stirra er inte blind på det ni ser i katalogerna. Det ni gillar kan i stort sett vilken husleverantör som helst bygga. Det viktiga är med andra ord att hitta ett skal ni gillar och sen kan ni kolla planlösningen och få ihop ert drömhus. Många tror att det enbart är de hus som finns i katalogerna eller på hemsidan som man kan köpa och väljer därför ibland de dyrare husleverantörerna eftersom man tror att man måste välja just dem för att få sitt drömhus. Vi hittade vårt hus i en tidning, vi gjorde om den till 202 kvm från den ursprungliga 245 kvm ritningen och gick sedan till flera husleverantörer som fick lämna offerter. Här kommer några härliga New Englandhus att inspireras från. Men ibland kan det vara lättare att börja med planritningar. Ta hem kataloger, kika igenom, fastnar ni för en planritning så kan ni ju klä in det huset efter era drömmar. A-hus har en bra tjänst som jag dock inte provat. Men där sätter man ihop skal, planlösning osv och stirrar sig inte blind på ett fast förslag. Lycka till!

cobb-bay-01 myresjöhus Cobb Bay från Myresjöhus – Ja jag skulle kunna stå ut med det läget

Hannah-Drömvilla

Det var så här vi hittade vårt hus. I en inredningstidning fotad av vår förra granne. Till det här huset var det även en porch på andra sidan något vi valde bort.

hudson-01 myresjöhus

Hudson Myresjöhus – Ett stort och vackert 2-planshus

Rörvikshus 2797

Rörvikshus 2797 – En kundritning med härlig veranda till entrén

Willa Nordics

Willa Nordics helt fantastiska hus med vackra detaljer.

Sen vet ni ju att Trivselhus, Vårgårdahus, Skidstahus, Eksjöhus etc också kan bygga New Englandhus. Så skapa er dröm och välj den leverantör och byggare som ni vill ska förverkliga dem.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “New England husmodeller”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *