Mycket jobb, mycket förkylningar men nu äntligen på rätt väg

Att ha mycket jobb tycker jag dessvärre kan vara rätt kul emellanåt. Jag gillar att ha mycket att göra och framförallt om jobbet är stimulerande. Något jag har tur med för tillfället. Att dras med en långvarig förkylning gillar jag desto mindre men med pågående pencillinkur så känns det på rätt väg och jag kom för första gången på länge ut och tränade. Längdskidor som jag älskar! Sonen skjutsades tidigt till matlagningskurs “Köksblåbär och Premiärkockar”, efter det väntar “sova över” hos kompisar för båda storkillarna. Så det blir en lugn kväll med bara Rasmus. Inte dåligt att bara ha hand om ett barn. Men nu hoppas jag att vi kan komma vidare här hemma med diverse små saker så att vi blir färdiga inom sinom tid.

Men imorgon ska vi ha möte med en trädgårdsexpert / grävare för att se om vi ska gå vidare med honom och få klar vår tomt i vår. Det som står högt på önskelistan är en “naturlig” stenmur som han är expert på och det lockar mycket att få in det i trädgården. Håller även på att ta in offerter på pooler. Några erfarenheter som någon har att dela med sig av?

STENMUR slänt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 thoughts on “Mycket jobb, mycket förkylningar men nu äntligen på rätt väg”

 • Hmmm inte tillräckligt mycket erfarenhet av trädgård men kan skicka dig kontaktuppgifter via FB på en kille vi känner som jobbar med både pooler och kamininstallationer?
  Kram
  Linda

 • Åh så spännande med naturstensmur 🙂 Berätta gärna vad han tänker ta per meter.
  Gällande pool kan jag rekommendera glasfiber pool! Vi hade en på förra stället och den värmde vi med poolvärme pump. Mkt energi snål och poolen stod alltid på 28 gr varmt. Var det soliga dagar blev det ca 32 grader. Med glasfiber slipper du ha en liner som går sönder. Kolla lite längre ner här http://oceanlivinginsight.blogspot.se/search/label/Gamla%20huset så ser du hur den ser ut. Den var vitmetallic och kommer från spa och bad: http://www.spaobad.com/ de har en återförsäljare på Ingarö som heter Micke. Tror de även gör hela markjobbet, även om vi valde att göra det själva.

 • Visst är det kul med trägårdsplanerande, speciellt när det som kallas för tomt idag är täckt med snö 🙂
  Du måste dela med dig av dina tips sen

 • Hej!

  Spännande, hur gick det med muren och vad kostade det?

  Du får gärna förmedla kontakt

  Allt gott
  Magnus

 • Hej
  Det gick bra till slut men dessvärre ingen kontakt jag vill rekommendera. Det var en katastrof till person men som löste allt med hjälp av andra till slut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *