Modernistiskt och exklusivt i Nacka

Ibland fastnar jag för hus som jag egentligen inte tycker om. Ett sådant är dagens guldkorn från Hemnet. Ett modernt och exklusivt hus på närmare 300 kvm med altaner i flera plan och med häftig arkitektur. Jag tror att jag fastnade för detta eftersom det till skillnad mot många hus jag sett i vårt område inte bara är stort och maffigt utan för att det “lirar” med naturen och omgivningen. Det smälter in i berg och altanerna är extra lyxiga med pool och magnifik utsikt. Huset är ute för 15,5 miljoner så om du har lite pengar över är det här ett hus att satsa på. I alla fall som det ser ut på bilderna.  Huset säljs av mäklarfirma Tradition och mer om objektet hittar ni här.

Hus funkis modern

pool altan uteplats inredning inspiration

Takterass

Vardagsrum inredning braskamin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...