Modern öppen spis i vintermörkret

Att tända en brasa i vår braskamin är något som känns som en nödvändighet just nu. Något mysigare en mörk “vinterkväll” kan jag inte tänka mig. Hade dock gärna sett lite snö utanför fönstret och inte tråkigt mörker. Vi har en jättefin Contura spis men jag hade om budgeten tillåtit murat en öppen spis i vårt hus. Det är något av de finaste jag kan tänka mig. Ett stort härligt vardagsrum med en murad öppen spis är riktigt vackert.  Hos Studio Karin hittade jag en härlig bild som verkligen inbjuder till mys. Bjuder på lite inspiration så här i vintermörkret. Trevlig kväll.

Öppen spis studio karin

Open fireplace pinterest

ELdmakaren öppen spis

 

Spis från Eldmakaren

Murad öppen spisBIld från bloggen Alex och Carin

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...