Möbleringsvarianter

Det är så härligt med bloggvänner. Har fått massa inspirerande tips som jag provat på olika sätt även om jag testat ett gäng varianter tidigare. Lina som har underbara bloggen Fason Blog och som har ett fantastiskt sinne för inredning tipsade om en variant. Dessvärre har vi inte ytan för den möbleringen då det blir för trångt åt alla håll. Caroline som driver bloggen Ocean Living in Sight tipsade om en annan variant och sen slutligen så fick jag ett annat tips från en annan Caroline som har bloggen 2 Floor Story. Kolla in deras bloggar så får ni massa av inspiration både från husbyggen och inredning.

Men ikväll testade jag två varianter. Mobilkamera och skymning ger inte de bästa bilderna men som ni ser så tar soffa och fåtöljer rätt stor plats. Att det ser tråkigt och oinrett ut stämmer väldigt bra. Vi har inte fått upp tavlor och annat som gör att man får lite mer ombonad känsla. Soffbordet ska bytas ut mot ett mindre och vi ska också addera en matta. Caroline på Ocean Living bloggen har just nu ett inlägg om härliga soffbord.

Variant 1: Soffan står mot den enda fönsterlösa väggen med skåpet på höger sida. 

Möblering

Samma möblering sett från hallen in mot vardagsrummetMöblering2

Variant 2: Soffan mot öppna spisen med en fåtölj bakom. Syns inte på bilden men det blir väldigt tight till köksbordet med denna variant.

Möblering3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 thoughts on “Möbleringsvarianter”

  • Ni valde helt rätt färg på sofforna, de gör sig bra mot golvet och väggarna 🙂
    Variant 1 är klart bäst tycker jag personligen men då har jag inte sett det live. Ni har en jättestor yta i v-rum och kök så möblera det inte trångt bara. Om nu variant 2 blir trångt mot köket? Vad händer om man struntar i möbleringen mitt i rummet och ställer den mot väggen mot er fina skänk? Blir det knasigt då? Tänker det är skönt med svängrum där det blir trafik i sommar – mot altanen. Eller har ni andra utgångar som kommer användas och denna förblir stängd?
    Mkt snygga låga stora spröjsade fönster ni har. Jättefint!! 🙂

  • Ja jag håller med:) Och ja vi har bara den utgången till altan så vi behöver svängrum vilket vi får om vi tar ett mindre bord och också öppnar upp lite mer mellan. Så det får bli någon sån här variant ett tag… När vi är säkra åker tavlor mm upp/J

  • Röstar också på variant nr 2. Känns mest harmonisk och logisk. Men det är ju skönt att kunna känna efter ett tag innan man binder sig för mycket genom att sätta upp tavlor och grejor.

    Vad snällt av dig att nämna mig 🙂 tycker att det är jättekul med bloggvänner! Hur bra som helst att kunna tipsa varandra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *