Möbleringsvarianter

Det är så härligt med bloggvänner. Har fått massa inspirerande tips som jag provat på olika sätt även om jag testat ett gäng varianter tidigare. Lina som har underbara bloggen Fason Blog och som har ett fantastiskt sinne för inredning tipsade om en variant. Dessvärre har vi inte ytan för den möbleringen då det blir för trångt åt alla håll. Caroline som driver bloggen Ocean Living in Sight tipsade om en annan variant och sen slutligen så fick jag ett annat tips från en annan Caroline som har bloggen 2 Floor Story. Kolla in deras bloggar så får ni massa av inspiration både från husbyggen och inredning.

Men ikväll testade jag två varianter. Mobilkamera och skymning ger inte de bästa bilderna men som ni ser så tar soffa och fåtöljer rätt stor plats. Att det ser tråkigt och oinrett ut stämmer väldigt bra. Vi har inte fått upp tavlor och annat som gör att man får lite mer ombonad känsla. Soffbordet ska bytas ut mot ett mindre och vi ska också addera en matta. Caroline på Ocean Living bloggen har just nu ett inlägg om härliga soffbord.

Variant 1: Soffan står mot den enda fönsterlösa väggen med skåpet på höger sida. 

Möblering

Samma möblering sett från hallen in mot vardagsrummetMöblering2

Variant 2: Soffan mot öppna spisen med en fåtölj bakom. Syns inte på bilden men det blir väldigt tight till köksbordet med denna variant.

Möblering3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...