Mammaliv och vägen tillbaka!

Efter mitt tredje barn ville jag komma igång och träna med fokus på att göra rätt från början. Jag har haft problem med ischiasnerven i flera år och kände att den samt delade magmuskler skulle bli bättre. Jag vände mig till superduktiga Anna som är kiropraktor och som är expert på idrottsskador. Hon har/och jobbar med flera alpina stjärnor samt har varit med i kulisserna till Biggest Loser. Jag har även tävlat mot Anna som yngre inom just skidåkning. Efter första besöket blev jag ordinerad övningar och stretch. Nu ett år senare så mår jag mycket bättre och går på tuffa, jobbiga pass på SATS. Nu är jag på rätt väg och det är så skönt att få börja träna tuffare igen.
Igår hade skolan öppet hus och vi inspekterade allt klimatsmart arbete som man jobbat med. På kvällen tittade jag och Rasmus på storebrors fotbollsträning. Kul! Nu hem till handboll och sen Joy – avsnitt 3.

20140403-173639.jpg

20140403-173656.jpg

20140403-173720.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Mammaliv och vägen tillbaka!”

  • Vad härligt att du kommit tillbaka! Särskilt om du varit i toppform innan så förstår jag att längtan är stark.
    Måste man “skaffa” ett tredje barn för att hitta motivationen till 100 %? Varför inte!! 😉

  • Det var ett tag sedan jag var i toppform Sandra men träna gillar jag och önskar bara att jag hade mer tid och mer pengar så jag fick lyxa ordentligt med PT varje dag:) Men SATS fungerar fint just nu /J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *