Målning, bloggträff & utemiljöer

Ja nu har vi insett att vi måste måla huset i år och det relativt omgående eftersom våra grannar kommer påbörja sitt bygge efter sommaren vilket innebär sprängning och grävning. Så vi tänker att det kan vara bra att passa på att måla alla ytor innan det sprängs och huset smutsas ned. Får se vilka som får måla vårt hus när vi får in lite offerter på kostnader. Självklart kommer de som gjorde den invändiga målningen vara med då de gjorde ett grymt jobb invändigt. Om 2 helger var det tänkt att jag skulle åka ned på bloggträff i Göteborg och det lät riktigt kul men dessvärre gick det inte att få ihop resan på något smidigt sätt och jag missade en kul 2 dagars föreläsning med middag och övernattning. Det är bloggerskan som har Trendenser som håller i det.  Jag bjuder på lite inspirerande utebilder eftersom jag trots att vi inte ska påbörja detta förrän nästa år måste börja spara ned lite ideér. Ha en skön kväll

Outdoor bar

En skön utebar i min stil

SONY DSCDet här upplägget skulle passa oss när det är dags att planera tomt. Ett träd med belysning på vår lilla platta plätt och sen en liten uteplats där solen når fram hela dygnet. 

Gångar trädgård inspirationDet här är något som också skulle kunna fungera runt vårt hus och framför vår veranda. Grusad gång med trampstenar. Ni som följer med på resan får se hur det blir för det lär inte bli några utomhusprojekt av det större slaget förrän nästa år.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Målning, bloggträff & utemiljöer”

  • Härligt inspiration, grusad gång med trampstenar ser vackert ut och bör vara ganska lättskött kan man tycka?! Något vi i alla fall funderar på i stället för altan/trägolv runt halva huset.

  • Wow – den där utomhusbaren slog verkligen an hos mig. Vi har ett köksfönster ut mot en del av verandan och det där hade ju varit en riktigt rolig lösning så att den som står inne och fixar med maten kan ha kontakt med dem som sitter ute.

    Tack för en strålande idé!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *