Måla över tapeten

För någon vinter sedan fick jag ett ryck som så många gånger annars och övertygade min man att vi skulle tapetsera en fondvägg i vardagsrummet. Ett desperat rop på att förändra samtidigt som jag visste att det skulle krävas något annat än en tapet för att lösa min rastlöshet kring boendet. Hur som helst så valde vi en som vi båda ansåg vara en fin tapet. Köpte (rätt dyrt) och tapetserade sedan flitigt väggen som i mitten når hela 4,5 meter. Vi var väl nöjda en månad tills dess att vi insåg att vitt nog var bättre trots allt. Man kan inte smycka en redan smyckad vägg.
Nu mer är väggen målad och kommer så förbli. Men för er som vill prova något nytt vilket jag kan tänka mig att göra i andra rum så vill jag bara inspirera er till att “Målaövertapeten“. Se lite härlig inspiration nedan och klicka gärna in er på länken för att få tips på hur ni kan få till er drömvägg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *