Kvänum kök en favorit i repris

Jag tänkte dela med mig av en “favorit i repris”. Det vill säga något jag bloggat om tidigare men som jag tycker är så bra att jag vill visa er det igen. Ett underbart kök från Kvänum. Nu har vi även börjat fundera över vilket golv vi ska ha i köket. Ek eller klinker? Eller varför inte ett golv som tål allt? Altros säkerhetsgolv tål det mesta så varför inte:)

Ni vet ju vid det här laget att vi håller på och bygger vårt drömhus. Huset som kommer från Vårgårdahus är inspirerat av Hannahs Dreamlife och är ett klassiskt New Englandhus. Ni ser en skissad bild i vänsterkolumnen på bloggen. För oss har det här länge varit vårt mål. Jag har vetat länge att jag måste få bygga vårt hus. Många frågar om vi nöjer oss sen. Är vi klara när huset står klart? Svaret är att jag vet faktiskt inte. På samma sätt som jag måste ha nya utmaningar för att stimuleras i arbetslivet så måste jag ha nya utmaningar i mitt privatliv. Jag vet inte varför jag fortsätter jaga förändring men sådan är jag. Om vi inte hade en begränsad budget för det här projektet så hade vårt kök kommit från Kvänum och det hade sett ut ungefär så här. Tycker ni det är snyggt? PS! Glöm inte tävlingen som slutar den 1 oktober.  

broby_boras_dunvit2-669x669 Broby_Dunv_4_spars_3-669x446 Kvänum Kök Kvänum-Bromby-Soft

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Kvänum kök en favorit i repris”

  • Vad roligt att du lämnade en kommentar hos mig så jag hittade till dig, det ska bli roligt att få följa med på din resa. I mitt förra jobb arbetade jag på ett mindre husbolag typ Vårgårda så det ska bli en intressant resa.
    Kram Anna

  • så otroligt vackert kök, älskar dessa bilder! Fast soffan och vitrinerna längst väggen kommer vi också få på samma sätt men med ett HTH kök 🙂 Dock inte lika rymligt som detta 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *