Köksplaner för vårt Visbyhus

Vi håller på för fullt och ritar på vårt framtida kök. Vi kommer att använda samma köksleverantör som hade levererat ett kök i ett fint innerstadshus i Visby som såldes för några månader sedan. Köket kommer gå i samma kulör nämligen Alcro Hårdrock. Vi kommer även slå upp väggen och skapa ett större fönster i köket då man i dagsläget har ett mindre och ett normalstort fönster. Vår tanke där är att sätta in ett nytt svart fönster med spröjs i industristil. Det är något vi även har planerat att göra i hela huset som idag har vita standardfönster och altandörrar. Vår plan är att måla dessa och sätta in spröjs så att ladans utseende går igen i huvudhuset. Men för det krävs bygglov så vi får hoppas att kommunen inte ser några hinder med det.

Kök från Wisbykök i kulören Hårdrock. 

Riktigt så stort fönster som på bilden nedan kommer vi inte få men det är liknande stil på det fönster som vi planerar in i köket. Köksfläkten som vi har beställt är en Fasett från Fjärråskupan. En fantastisk vacker fläkt som blir en juvel i det nya köket. Den är gjord i trådglas och gör sig speciellt bra i kök med industridesign.

Bildresultat för fjäråskupan fasett

Bild från Fjärråskupan

Den viktiga bänksskivan i köket kommer att levereras från Slite Stenhuggeri. Vi kommer även att ha kalksten på golvet och i hallen så det kommer att gå igen i både färg och form.

Bild från Slite Stenhuggeri – Ett Norrvange normalslipad bänkskiva i ett vitt kök.

Så nu återstår några materialval som att välja köksho, blandare, spis, ugn mm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...