Köket är kaklat & spottar från JSBV

Köket är kaklat och väntar bara på fogning. Ser jättefint ut även om jag hade en inre bild av kakel hela vägen upp från början. Men jag är nöjd med resultatet och hoppas att det blir fint när köksfläkten är på plats också. En svart SMEG.

Vår elektriker är oerhört duktig och noga med detaljer. Extra kul att han hör av sig i sista stund och vill ändra takspottarna eftersom det kommit nya på marknaden som smälter in mycket bättre med taket. Supersnygga och jag kan bara hålla med. De kommer från JSBV.

Köket missfixtrix husbyggeLjuset gör sig inte rättvisa på den här bilden då den är tagen i byggljus på kvällen. Men ni får en känsla hoppas jag. Screen Shot 2014-03-05 at 8.15.10 PMColibri 5w 2700k 420lm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


11 thoughts on “Köket är kaklat & spottar från JSBV”

 • Det blev ju hur bra som helst ju! 🙂 Exakt som vi kommer ha det. Det märks att vi som bloggar om vårt husbygge (new england) har samma smak på vissa områden. 🙂 Kommer ni att ha någon färg ovanför?

 • Vad skulle ni haft för spottar innan? Tänkte om det var något vi kunde tipsa vår elektriker om.. Såg att dessa var 5w istället för 8w som vi har i offerten nu, så bara där kan man göra lite kanske.

 • Så här skrev vår elektriker: Det har kommit en nyhet på spottfronten sen vi diskuterade första gången.
  Det som är med i offerten är en spotlight som heter Linz, men det har kommit en som heter Stork som vi personligen föredrar och kör med idag. Den lyser “finare” och har en mer dold ljuspunkt när de är släckta.
  Sen föredrar vi designen. Stork är dessutom vitare och matt istället för linz som är lite mer åt det blanka hållet och något brutet vitt.

 • Eller hur:) Vi har en ljus, ljus grå färg i kök och vardagsrum som tyvärr inte syns på mina mobilbilder eftersom ljuset är så dåligt/J

 • Enligt vår elektriker var det samma pris så vi ifrågasatte aldrig utan byte rakt av. Sen blir de finare mot taket eftersom de smälter in mer än den som var lite äggskalsvit (ljus, ljus gul)

 • Hej Sandra, ja vi som följer varandra har verkligen samma stil och smak. Det blir en ljusgrå färg ovanför kaklet i köket.

 • Hej!
  Vackert kök! Påminner om vårt ???? håller på att bygga vårt drömhus, new england inspirerat ????
  En fråga är spottarna halogen eller Led? Är ni nöjda med ert val?
  Med vänlig hälsning,
  Annelie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *