Kök i olika stilar

Att välja kök är aldrig lätt och framförallt inte då man vet att är en inredning man antagligen får leva med ett tag.
När det gäller vårt sommarhus så tvekar jag även här på vad jag vill. Antingen ett lantligt eller modernt kök.
Så återigen vad säger ni?

Från Kixkoll har jag hittat nedan bilder som visar den lantliga stilen.

Från Kvik kommer detta kök. Modernt men ändå passande i stil. (Facett Vit)

Från NewKitchen kommer dessa inspirerande bilder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “Kök i olika stilar”

  • Visst är det tråkigt att ett kök måste hänga med så många år! Det gäller verkligen att välja rätt! Jag gillar inte alls den lantliga stilen så frågar du mig så väljer jag den moderna. Men det är du som ska bo i det… 🙂

  • Det är sjukt svårt det här med kök men väldigt viktigt att det blir rätt. köket är ju trots allt husets hjärta. I alla fall i vår familj. Vi kommer att satsa på ett kök i modern stil men komplettera med coola lampor och hyllor i skön 60-70-tals anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *