Juli-September 2014

Vi kan konstatera att fira nyår efter nästan 3 veckor i Thailand var en liten svår ekvation. Ett barn fick migrän och kräktes, ett annat låg i feber och somnade tidigt och resterande familj höll sig vakna till 22:00 ungefär. Det var med andra ord inget vidare nyårsfirande i det nya hemmet. Men vad gör väl en dag på ett år när det finns så många andra dagar kvar att göra något. Här kommer fortsättningen på summeringen av 2014.

JULI

Vi spenderade våra dagar i vårt sommarhus på Gotland. På Gotland handlar det mest om att hänga med våra underbara vänner, barnen leker med sina och vi har det allmänt bara bra. Vi drog igång projekt stenbord och mannen som hade ryggont fick assistans av mig som blandade betong och gjorde grovgörat.

Betongbordsbygge gotland

AUGUSTI

Sommarledigheten fortsatte och maken skapade en läcker bar i kalksten och den invigdes så klart både en och två gånger innan vi lämnade ön. Väl hemma var det dags för skolstart och sen även 11-års kalas för vår äldsta fantastiska kille. Han och jag drog till London tillsammans med mormor och hade några underbara dagar i storstaden. God mat och härligt häng med världens bästa kille. Det här var även månaden då vi fick vårt hus färdigmålat i kulören Råvitt från Flugger färg.

Kalkstensbar Gotland gotlandshus

Utebaren i kalksten på plats. Fantastisk fint tillsammans med den fina uteterassen i kalkstensflis.

Målning new englandhus missfixtrix

Målning av hus tar fart och vi börjar skönja ett vitt och fint hus.

SEPTEMBER

Den här månaden var relativ lugn. Mycket jobb efter sommaren och inte lika mycket tid för bloggen. Glad var jag dock för mitt fina blocketfynd som jag gjorde. Ett snyggt Artwood bord till vardagsrummet. Dessutom gifte sig mina vänner och vi fick vara med det roligaste bröllopet någonsin!

Soffbord-artword-vardagsrum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Juli-September 2014”

  • Ja jisses så händelserikt år ni haft. Otroligt att man hinner med så mkt på ett år, alltid bra att titta i backspegeln ibland så att man faktiskt ser allt man åstadkommit och inte bara vad som är kvar. Tråkigt med nyår men så blir det ibland. Lever i tron om att ni iaf haft det skönt i Thailand. Kram och god fortsättning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *