Första arbetsveckan avklarad och nu Gardell & Clarion

Då har jag klarat av min första arbetsvecka som har varit både intressant och rolig. Har hoppat på en ny avdelning och ser fram emot massor av roligt arbete framöver. Inkastad direkt i verkligheten och inser att det är en skön blandning att få 3 dagar på kontoret samt 2 dagar hemma med min lilla plutt. Vart jag jobbar? Gissa?

Vi avvänjer just nu vårt lilla söta “monster” från att amma på natten vilket innebar att min man tog vaknatten igår natt samt att jag ska lyxa till det och bo på Clarion i natt efter att ha njutit av god middag och underhållning i form av Jonas Gardell på Maximteatern. Tack min kära man för att jag får min första natt med sömn på 1 år och att jag dessutom har en härlig SPA upplevelse att njuta av imorgon. Trevlig helg på er!

Disney Disney2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Första arbetsveckan avklarad och nu Gardell & Clarion”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *