Japansk inredning

Eftersom mannen är bortrest så njuter jag av att dela säng med 2 små knoddar som förutom att de kommer sparka och fara lite även kommer fungera som två små underbara kaminer. Visst är det jobbigt när man är 4 i sängen men samtidigt vet man att det är en kort period i sitt liv och att den aldrig kommer tillbaka. Så nog kan jag stå ut med lite spark och slag om jag samtidigt får känna doften och värmen av mina sötnosar.

En av mina favoritbloggar är Coohicoos. Surfade in för att söka lite inspiration och fastnade för något så annorlunda som ett japansk inrett hotell. Vad tar man med sig av det? Att världen är så stor, så stor och att jag kan så lite, så lite. Häftigt och annorlunda.

hotel_tomo.jpg

“Part of a worldwide wave of re-envisioned mid-20th-century hotels, this once-drab Best Western reopened in June after a thorough transfusion of Japanese hip. Plasma screens shimmer with anime and monster movies under a muraled ceiling in the lobby. A vending machine sells T-shirts and cuddly things from the Asian-American pop culture brand Giant Robot. In an interesting hybrid, the hotel remains affiliated with Best Western but is managed by the Bay Area hotel company Joie de Vivre.” New York Times review

2234459299_4ff2d2540b.jpg

Hotell Tomo Website 

Bilder från Flickr med sökord “hotel Tomo”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Japansk inredning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *