Inspirerande barnrum från Hemnet

Jag håller alltid utkik efter inspirerande barnrum eftersom vi snart ska inreda 3 stycken. Det kommer väl inte bli som jag önskar från dag 1 men jag ser fram emot att sitta ned med de stora killarna och planera lite. Dock har jag insett att fotovägg kanske inte är det bästa från början eftersom väggarna kommer röra sig under första året när huset “sätter” sig.  De här bilderna kommer från Hemnets inspirationssida och är väl inget märkvärdigt egentligen men jag gillar hur man utnyttjar timmerväggen samt hur man valt att belysa den. Det andra rummet tycker jag att man har lyckats med genom att inte tapetsera för stora ytor med den rätt så söta tapeten. Får se hur killarna vill ha sina rum.

Barnrum trävägg Barnrum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *