Inredning att bli avundsjuk på!

Ibland hittar man bilder som gör att man förstår att man måste längta för att nå målet. Vare sig det är privat, jobb, inredning eller annat så är det ibland bra att sätta upp mål och drömmar.

Jag drömmer om att få bygga ett eget hus, välja varenda planka, lampa, kakelplatta och sätta min egna prägel på ALLT! Visst har vi gjort det till viss del när vi hade turen att komma över ett underbart gårdshus mitt på Odenplan i Sthlm. Vi förvandlade ett 1800-tals snickeriverkstad på 2 våningar till ett underbart litet boende…. Men ändå drömmen finns kvar och att få sätta bo i ett hus som jag känner “Här vill jag bo” är mitt mål….. Hur når jag dit? Ingen aning men drömma får man….

Jag gillar blandningen mellan nytt och gammalt. Insläppet av ljuset till bastun, det underbara taket under övervåningen…Smart förvaring där man utnyttjar befintlig arkitektur.

Rent och snyggt och antagligen inget som man tröttnar på de närmaste 10 åren. Stilrent är hållbart.

Bilder: Lagerlings

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 thoughts on “Inredning att bli avundsjuk på!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *