Inred med fantasi

Så då var man tillbaka igen. En blogg ska inte vara ett måste för då tappar den lätt sin charm. Det ska vara en vilja , en vilja att dokumentera och spara det man vill ha för framtiden. För mig handlar den här bloggen om att dokumentera det jag en gång kanske får förverkliga. Den dagen vi bygger vårt drömhus och jag får full frihet att plocka fram de där guldkornen jag drömt om en längre tid. Men tills dess stannar drömmarna här och jag fortsätter sätta upp mål på hur jag ska nå dit.

Att inreda med fantasi är något jag drömmer om. Att våga släppa tyglarna lite och inte vara så rädd för att man inte tycker om det imorgon. När det gäller barnens rum så har webbutiken Barnvänligt några riktigt härliga detaljer som lätt förgyller ett rum.

barn hylla moln

En molnhylla

barn fågelkrok

Fågelkrokar

6222b1

Underbar poster med Alfabetsmotiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Inred med fantasi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *