Inred barnrummet med stil

Självklart ska man ha lite stil i barnrummet också. Det är extra roligt att spana in barninredning just nu eftersom vi inom kort väntar vår lilla trea som just nu mest bökar omkring inne i den alldeles för stora magen. Har dessvärre åkt på en förkylning vilket gör att min förhoppning om att den ska komma redan nu i vecka 38 börjar grusas. Kroppen brukar ju vara smart och vänta ut infektioner innan förlossningen startar.

Idag finns det en mängd härliga möbler, tapeter, tyger, textilier mm som är framtagna för den lite mindre målgruppen. Jag har ju så klart mina favoriter och det är väl några ni känner igen från förut.

Från Danska företaget Sebra hittar ni de här underbara möblerna och textilierna. Gillar skarpt deras färgsättning, deras formgivning men även deras underbara bilder på produkterna. Fler företag har att lära av att ta bra produktbilder. Det är så mycket roligare att dela med sig när det är fina bilder.

Från Syster Lycklig har jag tagit följande bilder från underbara Oliver Furniture möblerna som också är fantastiska. Inte de billigaste men dock oerhört vackra och stilrena.

Några som har en mängd underbara möbler och även Oliver Furniture är Farmhouse. Gillar framförallt de här härliga garderoberna från Kast van een Huis som jag bloggat om tidigare. Gillar även deras säng som jag inte sett tidigare.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Inred barnrummet med stil”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *