Industrilampa beställd från Stayhome

Att flytta in till ett nytt hus handlar till största delen om att bära, bära och bära. Vi har burit i flera dagar och jobbet är ännu inte över. Är superglad att våran soffa och fåtölj kom igår. Det är Howardsoffa med fåtölj och pall från Furniturebox. Lovar bilder på vardagsrummet när vi har lite mer ordning. Vi kommer köra ett säljrace på Blocket närmaste dagarna för att bli av med massa prylar som vi inte ska ha längre. Ett annat inköp som jag ser fram emot är den underbara lampan som jag har köpt på Stayhome. En Manchester 52 cm industrilampa som ska placeras ovanför köksön. Den var dock slut hos leverantören så jag får vänta några veckor på den. Men det är det värt. Sen väntar inköp till köksbord, ny matta, nytt soffbord…. Ja det är inte lätt att flytta till nytt hus. Men man får ta lite vartefter.

manchester-svart-52cm-taklampaManchester lampan från Stayhome som har en given plats ovanför köksön

Ett tips för er som är på jakt efter lampor och stilar till era hus / lägenheter / fritidshus är att ta en titt hos bloggare. Det finns oändligt mycket härliga bilder, tips och ideér som man kan ta efter. Här kommer några av mina favoriter när det gäller just industrilampor i köksmiljö.

House of Philia – Ett underbart Kvänumkök med en fantastisk industrilampa med central plats över köksbordet

House of philia kök

 

Mitt söta Lilla liv bjuder på en bild från Kvänum där man valt att sätta lamporna på väggen. Jag hade som mål att kakla hela vår köksvägg men det funkade inte riktigt att få till en snygg övergång så det blev en kompromiss.

Kvänum industrilampa

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...