ILVE, AGA eller någon annan juvel i ditt kök

Aldrig förr har det funnits så mycket valmöjligheter till kök som idag. Avskalat, modernt, klassiskt eller industriellt är några av de stilar som många väljer till sina kök. Köken är ofta hjärtat i huset eller lägenheten och därför har det på senare år investerats oerhört i produkter inom kökskategorin. Vi har just nu förmånen att bygga vårt egna hus. Ett hus som vi länge drömt om men som vi nu faktiskt bygger. Självklart måste vi göra avkall på en hel del saker som står på önskelistan och en av dessa var en härligt stor spis. Men om jag fick drömma skulle jag självklart unnat mig lyxen att köpa en av dessa juveler.

ILVE VRED LYXEn vinröd ILVE med sina klassiska vred

En spis som har allt och som lika gärna skulle kunna stå placerad på någon av de mest moderna restaurangerna. Stekbord, brännare, fritös, fiskbrännare, elgrill eller en “coup de feu” – varmhållningsplatta. Sällan har spisarna varit så vackra och valmöjligheterna så många. Du kan få din spis både med gas och induktion.

I olika kulörer producerar tillverkarna fantastiska spisar. Det är verkligen en juvel i köket och är du dessutom matlagningsintresserad så har du precis allt du kan önska dig. Själv älskar jag de klassiska modellerna som visserligen tar plats men är oerhört vackra. ILVEAGALa Cornue är några av de fantastiska märken.

AGA DUAL CONTROLAGA Dual Control 

De flesta av produkterna tillverkas efter beställning och skräddarsys således till kundens önskemål. AGA lanserade nyligen modellen AGA Dual Control som tillhör “den nya generationens” AGA-spis. En AGA som är mer flexibel, mer energieffektiv och där plattor och ugnar kan styras och slås av och på oberoende av varandra. Maten tillagas likt den klassiska AGA:n, via en indirekt värmestrålning från gjutjärnsugnarna. Priset för AGA Dual Control ligger på cirka 114 000 kronor men då får du en juvel större än en ring.

La corneu chateu 120

La Cornue 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *