IKEA´s Fabrikör & MIO´s Woodstock på vår porch

Ni anar inte vad jag längtar till att få börja möblera på vår porch / altan. Det är så jobbigt när man flyttar till nytt hus för man vill ha klart allt på en gång. Jag skulle mer än gärna ha en liten grävmaskin som stod här så att jag kunde få igång uteprojekten, en byggare som byggde det jag ville ha – pergola, friggebod, och sen självklart en murare som kunde mura upp stödmurar efter mina order. Men nu har vi varken grävmaskin eller byggare så vi får börja så smått själva. Vi har haft målare som ska lämna offert på målning och sen tittar jag ju så klart på både utemöbler och innemöbler. Idag var jag och Rasmus på IKEA och Mio och då fastnade jag för ett runt bord (Woodstock) som jag tror skulle vara riktigt snyggt på vår altan. Men jag undrar vilka stolar man skulle ha till ett sånt bord eftersom vi är 5 i familjen och vi med gäster lätt blir 10 stycken.  En annan favorit som kommer från IKEA är retroskåpet Fabrikör som jag också skulle vilja ha på uteplatsen. Det känns lite Leila “General Store” över det skåpet. Men tänk vad fint med lite glas, sugrör, servetter och annat.

Woodstock MioMios Woodstock matbord

Fabrikör IKEA Fabrikör – IKEA Livet hemma – Foto: Ragnar ÓmarssonFabrikörFoto: Ragnar Ómarsson

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...