IKEAs Algot pryder vår hall

Nu har vi (min man) fått upp Algot i hallen och det blir jättebra. Den sväljer jackor, skor , hjälmar mm. Fördelen är att man kan designa det precis så som man vill ha. Med hyllor eller med korgar eller kanske hängare. När man är fem i familjen behövs all förvaring man kan få tag i. Algot ska sedan gömmas bakom två skjutdörrar som vi nog beställer via Bauhaus. Vita klassiska massiva trädörrar i samma stil som ytterdörrarna. I hallen har vi också vår gamla byrå med nio stora lådor. Den är nu uppmärkt så att alla i familjen vet vart de ska lägga sina saker. Vi hoppas och tror att allt detta ska förhindra kaos. Vi får väl se!

20140402-080248.jpg

Rasmus inspekterar och undrar vart alla flyttlådor har tagit vägen?

20140402-080303.jpg

 

Hallmöbeln sväljer varenda vante och mössa. Underbart!20140402-080705.jpgFår vi se om jag kan hålla ordning på mina egna prylar

20140402-080714.jpgAllt uppmärkt och klart. Vad kan gå fel nu?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


16 thoughts on “IKEAs Algot pryder vår hall”

 • Absolut ingenting kan gå fel! Nu är det ordning och reda hos familjen Johanna. 🙂 Bästa förutsättningarna i alla fall och mer kan man inte göra eller hur? 🙂

  Byrån är ju hur fin som helst. Älskar beslagen. Rymlig och jättefin hall.
  Hur känns det att ha flyttat in?

 • Hur upplever du att Algot är i kvalitén? Vi tycker ju att det är prismässigt väldigt bra men blev besvikna på kvaliteten när vi kollade på dem i butik så köpte ändå upp oss på elfa-systemet som är tokdyrt.. Dock kommer vi ha det i klädkammaren, kontoret och garderoben i hallen..

 • Jag tycker det känns riktigt bra och stabilt. Hyllplanen med hål är suveräna för skorna.

 • Ps! Byrån är en kopia av Allinwoods Tuvan. Handgjord av en duktig snickare i Sälen

 • Jättefin byrå verkligen – smart att märka upp lådor också när man har barn kan jag tänka mig 🙂 härligt med så rymlig hall!

 • Kanon snyggt Johanna!
  Byrån gör sig bra i hallen och beslagen urfina!
  Algot ser bra ut! Kikade in på Fredells idag och letade dörrar och täcksidor till liknande lösning. Dörrarna kostade 2500 kr st + 1 st täcksida, skulle gå på 5000kr totalt…sen skulle ju inredningen in också. Dyrt! Är bauhaus billigare tro?

 • Caroline, jag tror Bauhaus dörrar som vi kikade på var dyrare. Finns i massa olika prisklasser. Vi har ju gjort en “garderob” i hallen och behöver ingen täcksida. Kolla vad era byggare skulle ta för det! Men jag ska kika runt innan vi köper dörrar. Vi vill dock ha rejäla vita;)

 • Men se där! När jag googlade på algot eller elfa så dök du upp :). Nu känner jag mig trygg med algot i garderoberna. Hoppas Gotland är mysigt, vi styr när du är tillbaka! Kram!

 • Vilken tur att du hittade min sida Martina:) Ser fram emot att komma på hembesök när jag är tillbaka. Johanna

 • Hej. Supersnyggt!!! Är ute o googlar montering av ikeas algot då vi köpt det för att bygga kläd o leksaksförvaring i barnrum men har problem med montering av konsoler. Letar tips o trick. Vi får inte i dem helt och flera lutar uppåt. Hur var det för er? Tacksam för svar! Ha det fint, Marie

 • Det var inga som helst problem för oss men då har jag också en noggrann man:) Allt måste sitta rakt osv

 • Han byggde allt från listerna så en sorts distans kan vara bra samt ett vattenpass så klart! Lycka till

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *