Husbygge och veckan som gått

Den här veckan har varit riktigt tung på grund av att lillen inte riktigt förstår det här med att sova längre än 1 timme i sträck. Så det är mer som en zombie jag går omkring här hemma och försöker hålla ögonen öppna. Tur att jag fick med mig god choklad från chokladfestivalen så att vi fick en god fredag med mys framför film. Att jag somnade framför tv:n är dock mer regel än undantag just nu.

Men glädjeämnen är många så vi får välja att titta på dem istället. Markarbetena går framåt och nu börjar det bli riktigt platt och fint där huset så småningom ska landa. Nästa vecka väntas några lass med sten för att förbereda för grunden. Felix (mellangrabben) spelade en fotbollsturnering i helgen och var överlycklig att mamma var med och kikade och när vi dessutom hittade nya fotbollsskor på rea så var lyckan fullständig.  Den här veckan ska jag försöka börja kika på golv, kakel , badrumsdetaljer och köksfläkt.

bild

Uffe på Rejäl Bygg har gjort ett fint jobb med sprängstenen och fått till en bra grund för nästa fas i markarbetetbild-1

Felix provar nya skorna inför sista matchen

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *