Hur ser svenskarna på inredning? – Fastighetsbyrån

Det är ganska intressant när man tror att “alla” tänker som en själv. Att det man själv gillar är standard för vad som är rätt. När man sedan tittar på Hemnet eller Booli så förbluffas man av hur många olika stilar på inredning det finns. Lika ofta förbluffas jag även av att upptäcka att jag tycker olika inredningsstilar är fina. Jag som trodde att jag var fast i en stil. Jag tycks gilla rätt många stilar om det förmedlar en känsla som jag gillar. Det kan vara lantligt, modernt, industriellt eller new england. Det viktiga är att det känns genomtänkt. Ibland har man försökt för mycket och köpt hela inredningen från en och samma butik. Jag gillar när man blandar nytt med gammalt. Fastighetsbyrån har gjort en undersökning för att ta reda på hur svenskar ser på inredning. Rätt kul att se att man inte är unik? Är du det? Hela undersökningen hittar du här

Och att styling påverkar priset det tror jag också. Kolla gärna in Alvhem mäkleri som är grymma på att just styla lägenheter inför försäljning.

Screen Shot 2013-09-17 at 9.16.30 PM Screen Shot 2013-09-17 at 9.17.23 PM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *