Höstens nyheter från MIO

Nu börjar hösten närma sig även om det inte känns så eftersom sommaren håller kvar sitt starka grepp ännu. MIO kommer med en hel del nyheter till hösten och jag har valt ut några som jag delar med mig av här.  I bloggosfären så har nyheterna från MIO möts av en hel del kritik då det är många produkter som är kopior på andra produkter. Mer om det kan ni läsa i fina bloggen Trendenser.

Jag hoppas ni som besöker  min sida för att hålla koll på vårt husbygge har lite tålamod då det tar ett tag innan vi sätter igång på allvar. Den 13:e november kommer huset levereras och innan dess måste så klart tomten förberedas och grunden gjutas. Jag lär mig allt om utstakning och lägeskontroll just nu samt att allt kostar mer än man tror. Så det är bara att hålla hårt i pengarna för de kommer att gå åt.

Kimberly  MIO

kinberly_65_30330

 

MIO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Höstens nyheter från MIO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *