HK Living – Kökslampan jag letar efter

Jag har letat ett tag efter 2 kompletterande kökslampor till vår PB Home Lampa som vi har till köksön. Den går i svart och vår SMEG köksfläkt är svart liksom bänksskivan. Därför vill jag ha ett par matchande lampor till köket och har nu äntligen hittat några jag gillar. Jag hittade faktiskt den här leverantören på Formex mässan men sen har det varit så full fart att jag inte har kommit ihåg att kika in på deras hemsida. Men här kommer lite inspirerande bilder på lampor från dem. Så nu är det väl bara att hitta bästa stället att shoppa dem på också.

Hk Living lamp industrilampa

Snygga lampor som passar perfekt in i vår stil

HK living lampa hk-living-warehouse-lamp-l Vedumkök Missfixtrix industrilampa

Vårt kök med mobilkameran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...