Hemnets guldkorn visar en underbar vägg!

Man måste ju få drömma. Just nu drömmer jag (som alltid) efter att göra om hemma. Det skulle vara fantastiskt kul att anlita en inredningsarkitekt som kom med sitt trollspö och kom på de mest fantastiska ombyggnationerna. Har under en tid letat efter både tomter och hus i området men det börjar så smått gå upp för mig att vi bor alldeles för bra på vår återvändsgränd och med närhet till vattnet och skola för att kunna hitta något motsvarande inom en kortare tidsperiod. Därför tror jag mer på att ge mig i kast med inredningen innan jag lyckas hitta ett nytt boende till oss.

Dagens bilder inspirerar till en underbar härlig fondvägg med betongliknande utseende och skön belysning. Som så ofta förut har jag hämtat Hemnets guldkorn från Skeppsholmen.

inredning vägg

vardagsrum takvåning

köksinredning

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Hemnets guldkorn visar en underbar vägg!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *