Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/missfixtrix/apps/missfixtrix/public/wp-includes/post-template.php on line 284

Hemnet inspiration – Stadshem, Ljungskile

Igår var min äldsta på Tekniska museet med klassen. När jag ringde på eftermiddagen så löd följande konversation. – Mamma, kan du hämta mig direkt efter skolan imorgon så kan vi åka till Tekniska museet? – Varför då? – Jo jag råkade liksom glömma min jacka där. Det är ju inte det första klädesplagget som är borttappat.

Men här kommer lite härlig inspiration från Stadshem. En härlig sekelskiftesvilla med fantastiska rum och med en känsla som är svår att få till i ett nybyggt hus. Härliga stenväggar möter svart kakel i badrummet eller relaxrummet.  Se själva.

Stadshem Stadshem 2 stadshem hemnet Stadshem mäklare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *