Hemmagym när tiden inte räcker till

Det är alltför många dagar som är uppbokade med möten. Dessvärre även luncher så då måste man hitta andra sätt att träna. Ett bra hemmagym är att föredra eftersom man alltid har tid över antingen på morgon eller kväll. Dock kan jag inte träna som jag vill vilket gör mig galen. Idag röntgade jag ryggen på nytt eftersom jag har haft problem sista 5-6 åren med konstant värk pga en kota som har glidit framåt. Det är den där ischiasnerven som spökar. Testat en mängd sjukgymnaster, träningsprogram, stretch mm för att bli fri detta men utan resultat. Eftersom jag gillar att träna och framförallt träna cykel så är det irriterande att inte kunna göra det man vill och hur man vill utan att få mer ont. Men oavsett detta är ett hemmagym att föredra. Vi har åtminstone testcykel, hantlar, gummiband, matta mm här hemma. Men här kommer inspiration på finare gym.

Hemmagym är inte fel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *