Hem & Villamässan imorgon

Jag har alltid velat vara på Hem & Villamässan när de öppnar men aldrig haft möjlighet då jag har ett jobb som inte riktigt tillåter att jag är borta om dagarna. Men nu när jag är mammaledig kan jag ju faktiskt passa på att vara där från dag 1 vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Hoppas Rasmus också gör det. I år blir det dessutom extra intressant eftersom vi letar inredning & inspiration till vårt hus. Finns det inget av intresse får jag väl glida över till Chokladfestivalen som håller till i lokalerna bredvid.

Jättekul att så många tävlade både här och på min Facebook-sida. Vi  (Jag + representant för LampGustaf) tittar nu igenom alla härliga tävlingsbidrag och återkommer med vilka som är de lyckliga vinnarna. Så håll ut och hoppas ni som hittat hit fortsätter följa vår väg till drömhuset.

bild-7

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *