Hem & Villa med Chokladfestivalen som gäst

Idag öppnade Hem & Villa i Älvsjö och självklart var jag där. Förra året träffade jag husleverantörer och diskuterade hus och i år tittade jag på materialval som exempelvis, golv, el, golvbrunnar, kaminer, badrumskommoder, duschväggar mm. Mässan har det mesta inom Hem & Villa men jag måste medge att jag saknar rätt många av de större spelarna på marknaden. Jag hade gärna sett att man hade allt som hör ett hem till och med större bredd på utställare. Jag saknar många stora tillverkare inom badrum, golv, belysning, kakel osv. Om jag hade kunnat hitta allt det jag behöver för att bygga ett hus hade jag antagligen spenderat fler dagar på mässan.

Här kommer några guldkorn från mässan.

Canada Goose som fick en att vilja sova en stund 

IMG_4017

Leilas General Store som återigen stod för den vackraste och mest inbjudande montern av alla

IMG_4025

 

Puustelli och IKEA i ett skönt samarbete

 

Puustelli Ikea

IMG_4023

En skön gäst i år var Chokladfestivalen. Förutom god choklad finns även en champagne – och vinbar. Självklart köptes det hem en hel del praliner. 

IMG_4044

IMG_4047

IMG_4057

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Hem & Villa med Chokladfestivalen som gäst”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *