Härligt väder och positiv energi…

Min bror skriver en hel del bra saker på sin blogg och framförallt fastnade jag för detta inlägg om positiv kommunikation. I flera år har tidningar rapporterat mer och mer om människors olycka.  Allt från underhållningsprogram på tv som handlar om utröstning, våld, kamper som nästan tar livet av folk till ren och skär olycka i världen. Krig, naturkastastrofer, terrorism mm.

Han tror och förutspår att 2009 kommer bli året då det vänder och framförallt i kommunikationen.  Så låt oss ändra på attityden tillsammans inför nästa år. Så börja hälsa på den du möter… Ett steg i rätt riktning.

Därför känner jag direkt att jag ska ta honom vid orden och hjälpa en tjejs nystartade affär lite på traven. Det damp ner ett mail som berättade om en ny och bra affär för barn. Så låt oss ta en titt för jag gillade vad jag såg. Sidan till affären hittar du här

Millimini

Millimini, Husbokskåp

Millimini, Härlig byrå

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Härligt väder och positiv energi…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *