Hårdvaxoljning & TV premiär för Joy på SVT Barnkanalen

Idag är det arbetsdag för mig men det är också behandling av våra underbara trägolv i huset. Vi hårdvaxoljar alla golvytor för att försegla golvets ytliga porer. Golvytan blir hårdare utan att vi påverkar utseende eller träkänsla. Känns fantastiskt bra med tanke på allt vår 1-årng kommer kasta de närmaste åren. Det viktigaste av allt – hårdvaxolja skyddar mot fläckar! Med 3 barn i huset känns det dumt att inte göra detta nu. Dessutom får man inte den där gulnande effekten som man kan få på ett golv utan det håller sig nytt och fräscht längre.

Det finns massor av bra tips på hur man kan hårdvaxolja golvet och dessutom pigmentera det. FixoDona , Myshabbychichouse, Golvslipning Stockholm. Vi kommer dock inte pigmentera vårt golv utan nöjer oss med att enbart hårdvaxolja det. Vi är supernöjda med vårt Teka golv så det vore dumt att ta bort känslan. Har fått frågor om golvet och det är bara att maila så förmedlar jag kontakt till Parkettbutiken.

Ikväll är det TV-premiär på SVT för Felix och då sitter vi bänkade framför tv.n för att se Joy på Barnkanalen. Klockan 18;30 får ni slå på tv:n allihop.

joy otto svt barnkanalen

Felix och Aysha på inspelningen – Joy

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *