Halsfluss och mediciner!

Jaha då var det fastställt. Fast inte av vårdcentralen för där fanns det varken lust eller tid att ta emot.  Har det hänt förr?? Men lilla Felix hade halsfluss (streptokocker) och påbörjande öroninflammation. Så det var bara att åka från närakuten till apotek för uthämtning av pencillin. Eftersom de där små rackarns bakterierna hoppar till höger och vänster så är jag också orolig för att min inledande halskänning är en påbörjande halsfluss. Håller tummarna att det avtar. Förhoppningsvis så blir Felix snabbt frisk och vi får sova en hel natt efter 5 nätter med hög feber och mycket spring med vattenglas.

Det är så typiskt att detta ska komma precis lagom då min man börjat på nytt jobb och inte har möjlighet att vabba och jag samtidigt känner mig stark och frisk efter flera månader med bra träning. Thankyou SATS! Mirakelkurer tas tacksamt emot!

Nu är det i alla fall helg och jag njuter av att få se Let´s dance ikväll!

img_4776-1.jpg

Tim och Felix, Privat bild 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 thought on “Halsfluss och mediciner!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *