Gott nytt år och löften för ett ännu härligare 2018

Då är det dags att blicka framåt mot ett 2018. Men innan man tittar framåt kan det vara värt att titta bakåt och se vad 2017 bjöd på. Det var ett år där jag så smått tog upp min landsvägscykling igen. Jag fick till och med cykla i klunga på Gotland. Dock var konditionen långt ifrån där jag önskar att den var. Men jag hade fantastiskt roligt och upplevde glädje i varje tramptag. Trots en aldrig läkande ishias så börjar jag så smått hitta ett sätt som fungerar då träning är livsnödvändigt för mig och framförallt för mitt humör. Jag kan inte cykla så mycket som jag önskar och jag måste göra tråkig träning mer än jag önskar men det fungerar.

Maken och jag fick en underbar helg uppe i fjällen och åkte längd och njöt av god mat. Vi hade också sköna skiddagar med familjen. De allra bästa minnena jag har från 2017 är antingen på längdskidor, cykel , surf eller skridskor. Jag köpte nya långfärdsskridskor och upplevde nästan samma känsla som på längdskidor. Men jag konstaterar att jag mår bra av motion och frisk luft och att det är den kombon jag ska försöka få till mer i mitt liv. Vi var även på en fantastisk surf, äventyrs och vandringsresa med ett stort gäng i Wales. Det var ett minne som hela familjen bär med sig in i 2018.

skridskor alby

Rasmus testade skridskor och jag njöt senare av egentid på mina.

Barnen har vuxit och 2/3 är nu betydligt längre än sin mamma. De har kunnat ta ansvar på ett helt annat sätt vilket även innebär att maken och jag får möjlighet att träna tillsammans när de tar hand om Rasmus. Vår lillkille är en glädjespridare och sprider kärlek till både brorsor och morsor:) Han har lätt för att aktivera sig oavsett om det är bygge, lek, sång eller pyssel. Han tycker om att vara med familjen och vill gärna hänga med på allt. Felix kom långt i uttagningen till Årets yngsta mästerkock men föll på målsnöret (kan ha något med att han är typ 30 cm längre än alla andra också:) ).

polkagrisbak

Storkillarna som fick polkagrisbak och afternoon tea i gamla stan med sin mamma.

längdskidor närfjällsstugan

Förra sportlovet när vi gick på tur med hela familjen. En glad Rasmus fick hänga bakom mamma i pulka. Vi har aldrig vad jag minns haft så vackert väder en sportlovsvecka.

Jobbmässigt så var det ett riktigt skoj år där vi vann priser i 100 wattaren.  Jag har även gjort mitt första kompletta byråår. Med jobbet var vi även i Biarritz där det var både jobb, surf och god mat som stod på schemat. Ser fram emot fortsatt härligt teamwork, fler priser, bra reklam och andra utmaningar som jag hoppas väntar under 2018. Jag vill aldrig stå still utan ser alltid fram emot nästa steg, nästa lärdom och nästa utmaning. Vad det blir det får vi se.

100 wattaren pool johanna bergbom

Mitt härliga jobbgäng – både kollegor och kunder kunde glädjas över första priset i 100 wattaren

gotland rasmus stora karlsö

Sommaren var som alltid härlig men i år inledde vi med att åka till Stora Karlsö. Det är som en injektion för själen att börja där och gå från fullt ös i Stockholm till det totala lugnet och stillheten. Vi upplevde även några fantastiska dagar på Fårö. Det blev en mer aktiv sommar i år med mycket träning och det kändes som den absolut bästa kombinationen för att må bra och ladda inför en tuff och mörk höst. Dessutom avslutade vi året med en långresa. 3 veckor med kombination av sol, bad, snorkling, surf, äventyr och djur. Maldiverna och Sri Lanka kan rekommenderas.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...