Gotlandssommar

Då har vi återigen tillbringat flera veckor i vårt sommarhus på Gotland. I år har det varit en svensk sommar med varierat väder. Vi har njutit av både sol, regn och vind. Det har blivit en hel mängd cykling i år. Det känns extra skönt att jag inte känner något i magen och att de problem jag haft tidigare med ryggen inte gör sig påminda. Jag opererade ju mina delade magmuskler i slutet av november och har efter rehab nu äntligen börjat kunna köra på som normalt. Dock behöver jag nog fokusera på styrkeövningar när jag kommer hem då jag har fuskat och kört mer cykel än styrka nu i sommar. Det är svårt att låta bli med fantastiska gotlandsvägar runt hörnet.  Så vad har vi hunnit med denna sommar ?

Härlig övernattning på coola och hemliga Revolver Hotell i Visby med god mat, spa och ölprovning. Fårögården med utsökt mat och häng med hela släkten. Fårö med raukar, Norsta Aurars vackra strand, minigolf och bad i mängder. En hel del projekt i trädgården, en mängd planteringar i nya pallkragar. Självklart vinkvällar, grillkvällar, myskvällar med hela vårt härliga gotlandsgäng. Biokvällar i både Hemse och Burgsvik och så en mängd restaurangbesök.

Maken i sin fina utomhusbar. Ölprovning med vänner på gång. 

Tim på Fårö på Gotland

Bläse kalkbrukståg

Rasmus i Bästeträsk

Jag på en av alla cykelturer

Utomhusbio med alla barn i trappan ned till Pergolan

Nya stolar inköpta till vardagsrummet. (Ja dessvärre har vi en ful vaxduk på då det målas, spelas och kladdas vid bordet dagligen)

Utomhushänget med pergolan som fungerar både som utomhusbio och träningsställe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...