Gotlandssommar

Nu är vi återigen på Gotland. Vädret är fantastiskt och vi njuter av sol, bad, cykling, god mat, utflykter, vänner och häng med familjen. Förutom att bo i vårt hus har vi redan hunnit bo en natt på Stora Karlsö och nu två nätter på Fårögården. Vi har haft magiska dagar på Fårö. Vi började med en fantastiskt god middag på Fårögården. Dock var det enormt varmt att sitta mot husväggen så vi flöt nästan iväg men lyckades njuta av en osttallrik till förrätt följt av god mat och vin. Efter det väntade raukar och bad i solnedgång. Dag två spenderade vi med vänner på Norsta Aurar som är en otroligt vacker sandstrand långt borta från affärer och barer. Vi avslutade Fårö med grillning och bad bland raukarna på Langhammar.

Magisk kväll vid raukarna på Fårö

Norsta Aurar

Rasmus njöt av bad och klättring

Hemma har maken snickrat till utemöbler och det stora bordet håller han precis på och gör om till ett lite roligare.

Första dagarna så invigdes även utomhusbion. Det var inte en av de tropiska nätterna som vi har nu men det funkade bra med varma filtar och tjocktröja.

Fårögråden restaurang där vi avnjöt en middag i år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 thoughts on “Gotlandssommar”

  • Hej, gillar det du skriver och kul att följa era husbyggen. Bor själv delar av året på ön men då på nordöstra delen. Är det möjligt att du skulle kunna ta reda på vad för virke dimension mm ellr tom en beskrivning hur man bygger de fina utemöblerna?
    Säkert fler än jag som undrar och skulle vilja ha liknande !

  • Hej Yvonne, vad skoj att ni också njuter av Gotland. Dimensionerna är 20 ggr 20 och det är kärnvirke från Stånga. Det är min man som byggt och han har sågat dem med en cirkelsåg fast från olika håll. Man skruvar sedan underifrån för att fästa dem. Först den mellersta i den översta osv. Förborrar och sen är det ca 15 cm långa skruv och brickor.

  • 1000 tack för bra förklaring på hur o var ma finner virket och bygger samman dessa……. måste härma er för de är fantastiska <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *