Gotlandsposters är fött

När vi flyttade till Gotland fick vi inte bara mer tid för livet vi fick också mer tid för tankar och idéer. När vår äldsta sa att han önskade lite tavlor/affischer på sitt rum började jag leta efter gotlandsmotiv. Men det fanns rätt dåligt utbud på det och istället hamnade en kaktus på hans vägg:)

Men jag kunde inte släppa tanken på att det inte fanns några fina motiv från Gotland. Jag skulle gärna ha en fin affisch på väggen både i vårt hem och i vår sommarstuga. Så idén till Gotlandsposters föddes.

poster gotland

Furillen – Gotland – Posters Gotland – Blev ett av de motiv som vi tyckte skulle få ta plats i kollektionen Gotlandsposters. Att välja motiv var inte det lättaste. Det finns många ställen på gotland som skulle kunna ha blivit affisch / poster men det fick bli de mest populära i första produktionen och sen är tanken att vi ska komplettera med fler längre fram. Det vore exempelvis roligt att ta fram en för Närsholmen, Högklint, Hoburgen mfl. Gotland har enormt många fina platser som är både värda ett motiv men även ett besök. 

Eksta – Posters Gotland – Gotlandposters

Självklart skulle vårt fina Eksta vara ett av motiven. Motivet ovan är från Djupvik vid Ekstakusten. En fantastisk plats med utsikt över både Lilla och Stora Karlsö.

Så nu är vi äntligen live med sidan och det ska bli kul att se om det är fler än vi som vill ha en dos Gotland på väggen.

Visby – Stora Torget -Posters Gotland – Gotlandsposters

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...