Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/missfixtrix/apps/missfixtrix/public/wp-includes/post-template.php on line 284

Gotlandsinspiration

Vi tittar nu på att bygga ett fritidshus på Gotland. Planskissen finns där och nu gäller det bara att hitta inspirerande och bra bilder så inget missas när det väl är byggstart. En ny kategori på bloggen blir därför Gotlandshuset. Har ni några egna underbara bilder att dela med er av så lämna gärna en kommentar. Huset är planerat att bli ett enplanshus i putsat sten. Ett klassiskt gotlandshus med några underbara fönster.

Interiör gotlandshus

Ett fönster vid diskhon är inplanerat

Fönster gotland

Letar inspirerande blder på stora fönster mot uteplats

gotlandshus

furillen2_46084508

En bild från Furillen och även här underbart härliga fönster

gotland

Härligt sovrum med ljusinsläpp från 2 håll

gi7c6qge_q100_w780_mfile_cmonlyscaledown

hyllor

Notera de små hyllorna som man byggt in i väggen. Att bygga in dessa som små nischer är också vackert  och skapar liv till väggen

gästhus gotland

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 thoughts on “Gotlandsinspiration”

  • Vilken dröm att bygga sommarhus på Gotland! Jag tycker alla bilder från Norrgavel, Furillen och GAD tjänar som utmärkt inspiration till Gotland. Vill man ha lite mer moderna kan man u också snegla på Djupviks SPA. Lycka till med planerna. Det ska bli spännande att följa bygget.

  • Hej!
    Vi är mitt uppe i vårt drömprojekt, ett enplans gotlandshus i Djupvik. Med stora fönsterdörrar som vetter mot Djupviks Spa och Restaurang. Som sig bör blir huset vitputsat, vi har dock valt falsat plåttak i aluzink, av både praktiska och estetiska skäl. Vi har hämtat inspiration från Furillen, Pontus Fästning i Fårösund, GAD, redan uppförda hus i Västergarn och Arkitekt Direct (gotlandsföretag). Om du är sugen får du gärna kika på vår ritning. Fönster har vi beställt från Dalhems snickeri, med fast och äkta spröjs – en viktig detalj. Kalkstensgolven blir från Slite – Norrvange Antikborstad, badrumsgolv i målade betonglattor från Stiltje är en annan skön detalj, liksom Ergofocus – en fritt hängande braskamin som går att vrida 360 grader. Massor med mys!

  • Henrik!
    Så, drömmen förverkligad? Hoppas allt gott. Musiken?
    Hälsar Christina , som har svårt att lämna asfalt, höga tak med stukatur, trafikkaos, stillheten över Riddarfjärden, när solen går upp över Slussen, och nu när vildvinen ger sitt liv i den allra rödaste färgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *