Golv till vårt Vårgårdahus

Det är ett tag kvar till vårt kära hus kommer men tills dess måste vi ha gjort klart alla val till huset. Kakel, klinkers, golv osv. När det gäller golv så har vi tänkt att köpa ut det själva då vi inte vill ha den 3-stavs parkett som ingick. Dock har vi ingen jättebudget för detta och söker därför med ljus och lykta efter bra golv till bra pris. Våra byggare lägger bara “bra” golv och då drar det iväg rätt mycket i pris.  Men jag tänkte ta en dag med Rasmus och köra runt till byggvaruhusen för att se vad man får för pengarna. Har ni några tips?

Ek fredrik Kährs

1-stavs parkett Fredrik från Kährs

Nordik Coal kakelbutiken

Nordik Coal Kakelspecialisten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 thoughts on “Golv till vårt Vårgårdahus”

 • Hej! Hittade din blogg via Alpgård (tror jag dem heter). 🙂 Vi ska bygga ett hus i New England stil norr om Sthlm och ska så snart bygglovet blir beviljat beställa huset. Så obeskrivligt roligt. Men du vet. 🙂 Vi har lagt mååånga timmar på att besluta oss angående golv. Nu verkar vi ha bestämt oss efter mycket om och men. Likaså frågan om badrumsmöbler. Svårt med alla val, men hysteriskt kul.
  Jag tyckte min 5 månaders var stadig och tidig, men din söta lilla kille ligger före. 🙂
  Fortsätter att läsa din blogg och snart är våra hus på plats.
  Trevlig helg!
  / Sandra
  http://www.villakvarnbacken.bloggplatsen.se

 • Vad kul att du hittade hit Sandra. Ska kika in på din blogg och se hur ert bygge ser ut. Blir spännande att följa er också:) Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *